Hey Mamma,

Kroppen
Hej Mamma,
 
Det var länge sen jag skrev, men tro inte att jag inte tänk på dig.
den senaste veckan har vart kaos-artad, men samtidigt känts helt okej på något sätt.
Jag har fått mycket gjort. Från att jag har gjort mitt examensarbete, presenterat det, fått feedback på det (VG!), har jag även organiserat i huset med alla saker, haft dit en värderingsman, firat AK's dotters student och åkt till Stockholm.
Väl i stockholm har jag packat upp alla saker i Mariatorget, flyttat saker från liljeholmen till mariatorget, sålt min soffa och finslipat lite med inredningen.
 
Min kropp har däremot fått en redig toss. I lördags fick jag ett såntdär anfall du vet, magen vänder sig ut och in, likt vinterkräksjuka och matförgiftning. Detta höll i sig ända till i dag, måndag. 
I lördags var det så illa så jag svimmade av utav smärtan och vaknade upp av att jag bajsat på mig... så idag är jag återigen i Liljeholmen och har bokat in en tvättid mellan 16-19...
Sen ska jag hem och boa in mig det sista på Mariatorget.
 
Ska även försöka planera in hur jag ska ta mig tillbaka till Ludvika - Om hannah ska följa med eller inte... skulle vara skönt att få med de sista kartongerna...
 
Plus jag skulle faktiskt vilja köra lite bil också. Typ Blessan, för det är ju den enda chansen till att köra "en egen bil" på ett långt tag.