Hey Mamma,

Ätstörda tankar
Idag träffade jag en vän som är smal.
Jag beöv så inspirerad att bli smal igen, speciellt idag för jag är helt full i vatten. Jag hade en super-ätattack i torsdags (igår), och idag är liksom "dagen efter" och man vet aldrig hur den går. Man är mest svullen, vattenfylld,varm och nästan febrig. Ofocuserad är jag. Men samtidigt, tror jag behöver vila lite. Dags att dricka shitload av vatten, kaffe, te och misosoppa.
en burito kan man klämma, men bara en hälsosam, det är så enkelt att äta hälsosamt när man äter mexicansk mat. Känner i hela kroppen att jag behöver fasta en längre period för att rensa ut hetsätningen och komma på banan ordentligt.
 
Imorgon ska jag försöka att inte äta alls, bara vatten, te, kaffe och i NÖDFALL soppa. Låta magen vila liksom. Kör på det tills tisdag.
 
Kom även fram till att dadlar är inte ens gott. Det är gott om man lägger i nötsmör - ja, men annars? Nej. Tror liksom inte det kommer vara på kartan om det inte är något speciellt - typ födelsedag - då kan man baka sånna och typ bananpannkaka, men mer lyx än det i vardagen? Nej.
Äta för att överleva, inte för att må bra som i pleasure. 
 
Överlevnad:
Miso
Gröt
Sallad
Te <3 
Kaffe
Vatten
 
Pleasure däremot:
Vattenmelon - hallaluja vad gott!
Burritos - aka sallad, bönor, ris, pico de gallo, avocado, STORT tortillabröd